Knappt 1,5 mil söder om Visby, på östra sidan av väg 140, finns vår fina heminrednings- och presentbutik. Den 300 m2 stora lokalen är det före detta höloftet till den fina lada som vi, Lena och Maths, har på gården.

Redan för flera år sedan hade vi planer på att starta en butik och vi besökte olika mässor, i Sverige och i Tyskland. Vi skissade och funderade på hur lokalen bäst skulle komma till sin rätt och samtidigt fungera som butik.

2009 började omvandlingen av höloftet komma igång. Mycket gjorde vi själva men vi hade också hjälp av duktiga vänner. Allt stod klart hösten 2011 med nya fönster, isolering och luftkonditionering. Golvet och stockarna som stabiliserar taket behöll vi i originalskick men de gjordes rena och oljades in för att få en vacker yta. Det vita, höga taket ger en härlig rymd åt lokalen och plats för fem vackra takkronor. Riktigt nöjda blev vi med det stora fönsterpartiet på den södra gaveln där man har en fantastisk vy över Tofta Kyrka!

Så inreddes slutligen lokalen och fylldes med nästan 2000 olika artiklar och den andra advent 2011 hade vi premiäröppning. Numera har vi nästan 3000 olika artiklar!

En stor parkering med plats för bilar och bussar finns i anslutning till entrén.

Nytt för 2017: Nu har vi ett café i anslutning till butiken!

Välkomna på ett besök!


Kontaktuppgifter:Epost: hembutikentofta@hotmail.com
Telefon: 070-164 79 39
Adr: Tofta Dyple 302, 622 65 Gotlands Tofta